GRaaTTiiiiiiS

grattis på födelsedagen min älskade lilla araab lisaa.. !!!

hade ingen egen bild på dig så jag tog den mest underbaraste bilden någonsin från fejjan...





Älskar dig lisaa karin maria åkesson ♥♥♥♥

// Linda..

Ps: det här blir nog sissta inlägget 2009 :P

Ville baraa..


ÖNSKA ER ETT GOTT NYTT ÅR!! :)

 
kan även berätta lite om min dag.. jag har varit hemma och fixat inför kvällen.. elr okej MAmmA har fixat inför kvällen.. jag har legat och slappat och kollat på tv typ hela dan.. sen vid 4 åkte vi till ängsjö och tog typ en halvtimmes promenad i det is kalla vädret.. nämnde jag förrästen att jag bara hade converse på mig så jag antar att ni förstår att det var jättemysigt -.- ...
men men,, vi åt för ett tag sen och snart ska jag byta om till fin kläder, vet inte varför eftersom d bara ee familjen men min mamma ee lite speciell :).. sen vid tolv ska vi ut och smälla raketer..

Ajaaa måste oxåå skriva FY skäms på C som inte skrivit på ett tag nu..
och Goott nytt år igen!!!



Kramar/ L

FöööRlååT

God morgon!
jag hade tänkt att börja detta inlägg med att säga förlåt för den dåliga uppdateringen men jag har inte riktigt orkat, men jag lovar att skärpa mig nu!
för det andra hade jag tänkt att tacka olivia för våran super snygga design, kolla gärna in hennes blogg (olledittlilla.blogg.se) :)..

iallfall.. jag vaknade typ vid halv 10 idag av att min älskade bror samir (*HOST*) lekte med sin näsa och gjorde melodier för att han var täppt i näsan -.- så jag vaknade iallfall och lekte lite med min andra bror ALii ..
nu har jag precis ätit frukost och har ingen aning om vad jag ska göra idag.. kanske kommer gå en sväng ner till centrum eftersom jag hört att det är rea ;),,,

skriver igen senare (kanskee)..

hejdååå // L




Fy skäms!!

Hallå L vad har hänt med dig?? Du har inte skrivit något på super länge ju?? Skriiiiiiiiiv!!!!!!!
Hehehe :)
Guuuuud vilken dag det har varit idag :) Mamma väckte mig 20 i 12 så jag gick upp o hoppade (XP) in i duschen :) Sen hoppade jag ut ur duschen (hahaha XD), klädde på mig o utan att äta frukost (:/) gick jag till morfar för vår lilla familje träff :) Vi var där o jag blev på lite dåligt humör eftersom det var massa små barn som sprang runt o skrek (jobbigt!) så man fick lite ont i öronen :( Sen åkte jag, mamma o mammas bror till Kista o shoppade lite :) Dem har ju byggt ut Kista så det är typ dubbelt så stort nu o jag måste säga WOW!! Det är super fint o super stort!! :D Jag rekomenderar er att gå dit o gå till New Yorker! Super snygga kläder till as bra priser!! ;P


2 hoods (vänster=99 kr & höger=199kr) som min morbror köpte till mig o J från New Yorker! Super snygga o otroligt varma! Helt perfekta nu när det är vinter o kallt :)
Vi var även inne på H&M där jag hittade två trjöjor som jag tyckte om :)
Den här gången köpte jag i min storlek :) Mamma brukar köpa i hennes storlek så att hon oxå kan ha kläderna men då blir dem för stora för mig så den här gången bestämde jag :) Hihi :P Juste! Om ni vill veta vad dem kostade så kostade båda 70 kr o är köpta från H&M :)
Min morbror tyckte om min kamera så han köpte en likadan o nu ska jag lära honom att anända den! XP Superdupermega kul!! :D

Hahaha men det var allt jag hade att skriva för idag :) Ha det bra!!
// C <3

Hihi ^^,

Hellu :)
Jag börjar vakna super sent nu för tiden :/ Men men det är ju lov så det gör inget! ;P
Såå iaf idag vaknade jag vid 1 :P O alla var redan uppe då :) Vi tittade på lite filmer o sen åt vi :) Efter det ringde morfar o undrade om vi ville över till honom en liten stund så alla fixade till sig lite o sedan for vi till morfar :) Han bor i en liten super mysig 1:a som håller på att göras om till en 2:a typ XP Idag åkte morfars syster hem till Gotland så han var ensam när vi kom dit :( Men det gör inte honom någont :)



Lite av mina julklappar :) Jag fick choklad (WOHO!!!), ett kort som det stod att jag gav bort 20 paket högenergikex till barn som verkligen behöver dem :), ett badsätt o en CD med lite romantiska låtar från min underbara älskling :) <3
Jag fick även lite andra saker men jag orkade inte ta bild på allt :P Men jag fick även dem här, av M, eftersom att jag brukar frysa om mina fötter o för att dem var super söta!!

Mamma fick även ett par super snygga o ovanliga stövlar för vintern :)
Snygga vah?? :)

Imorgon, eller rättare sagt senare idag blir det familje typ träff hos morfar :) Undra hur det kommer att gå i hans lilla almost 2:a ;P
Hahaha :D Men det var allt för mig :) Nu ska jag gå o lägga mig ^^,
Godnatt o dröm underbart!!
// Mucho amor C <3 

Bilder :)

Skorna från melba.se :) Dem till vänster är mina o till höger är Js :)


Lillebror Jonathan :)


Äldsta lillebror Nicho :)


Pappa o Jonathan :) Jonathan skulle igentligen sova men han ville inte det så han fick ligga brevid pappa i soffan istället :P Visst ser han trött ut ;P


Hahahahaha!!! Dem tittar på Shrek o äter popcorn XP Ser ut att vara en bra film :)


Liten gruppbild ;P

Molle!! Han var på besök under jul :) Så söt hund!! Hahaha ser ni hur min lilla kusin fösöker ta Molles svans?? ;P


J o Molle :)


Julbordet.....


.... with food!!! ;D


Tomten kom!!! :D O gissa vad? Han kom med julklappar!!! Massor av dem!!

Det var alla bilder som jag hade att lägga upp idag:) Komentera järna :D
Nu har min morbror o lillkusin kommit från Island!! :) Så nu ska jag umgås med dem! Ha en fortsatt bra dag o vi hörs!!
// Love C <3

HEEEEEEEELLLLLLOOOOOOOOO :D

Lääääääget?? ;P
O så var julen över :( Men man fick ju många julklappar så inga ledsna miner här inte :P
Såå idag har jag varit med M o hans familj :) Dem öppnar julklapparna på morgonen den 25 o jag fick äran att vara med i år :) Det var otroligt mysigt o jag kanske lägger ut bilder på paket öppnandet någon annan dag XP
När jag kom hem öppnade min mamma o J sina julklappar som dem fick av M :) Mamma fick ett litet typ spa sett o J fick ett spel o en vododocka :P Undra vem hon ska använda den på XD Jag fick ännu en liten pressent när jag skulle gå fån M o det visade sig vara en CD skiva med massa romantiska låtar :D Super kul!! :) (blev tåröggd när jag lyssnade på den *snyft*)
Nu har jag tittat på Narnja: Häxan o Lejonet (vill se 2:an) o ska vara inne lite på fejan sen måste jag gå o lägga mig :) Morbror o minikusin kommer nämligen imorgon!! (Längtar!!!)
Det var allt för mig idag :) Ha det bra o hoppas ni fick vad ni önskade er!! ;P SES!!!
// Mycket love C <3

tbx från daah kryssning :)

hejsaan :)
nu är jag tbxx från kryssningen och den var helt okej.. elr okej det var kul men inte skiiiiit kul om ni fattar ;D ..
första dagen så åt vi mat i buffen och maten var ganska god, fast inte så mkt att välja på :/ .. sen så begav vi oss mot fun clubben där jag fick gå upp på scenen för d var min födelsedag :) ..
vid 10 så gick jag till hytten och satt och kollade på film eftersom det var ganska många fullisar :O  så det var säkrast att sitta där.. vi hade disneychannel och MTV oxåå :P..
igår så var vi ute i estland och promenerade.. hittade ingenting under hela dan .. men sen så hände det! jag hittade en ass coool mössa (enligt mej) det är en vanlig mössa men den är lång där bak så det blir soom en halsduk.. men ni kmr fatta när ni ser den :P ..
aa det ee typ det jag gjort när vi vart där.. kom hem idag runt 11..

hej då !

kramizzar// Lindaa..

Ps: kan hända att jag lägger upp bilder sen :D

GOOOOOOOD JUUUUUL!!!!!!!!!! <3

God jul allihopa!!
Ha en underbar dag!! Både fån mig o L!!<3 Jag borde gå o sova nu :P Såå godnatt, sov gott o dröm underbara drömmar inatt!! <3
// Much love C <3

.

Måste bara länka lisas blogg för hon har gjort ett otroligt gulligt inlägg så kolla gärna in hennes blogg

lisakarinmariaakesson.blogg.se 

förövrigt ska jag börja ta på mig nu för vi ska åka alldeles straxxxxx

pusssisar // L

B - DAY!!!!

IDAAAAAG ÄR DET MIN FÖDELSEDAG YIIPIYOOYEYY :D !!!
tänkte bara skriva ett kort inlägg innan jag börjar packa för jag tror nt att jag kmr hinna sen.. kommer hem på fredag morgon som sagt..

och det ända jag önskar mig är att alla som läser det här inlägget skriver en liten kommentar :)

ha en bra dag.. föör det kommer jag har!

15-åriga kramaar // Lindaa

chaaaaaam

hahahahah kollade nyss på karros blogg och hittade den här sööööta bilden på camilla hahahahaha 



sorry chaaam men jag var bara tvungen ♥

tråkkkkigt!

hejsaaaan! idag har jag haft tråkigt, kul va? -.-
asså va fan är det här för lov? jag har haft tråkigt alla dagar hitills!
men men.. imorrn FYLLER JAG ÅR! BLIR HELA 15 ÅR UNG.. !!!

jag and the family ska iallafall på kryssning imorrn, till tallin för att fira my B-dayy.. så jag kommer inte kunna blogga därifrån och jag kmr hem på fredag .. men jag tror jag skriver ett inlägg imorrn innan jag åker iaf.. så chum du får sköta bloggen ensam ett tag!
hmmm.. vad ska jag mer berätta om min dag.. vi har .. städat? och hmm... TVÄTTAT! .. just nu sitter jag här hemma ensam,smutsig och hungrig... haha nej allt annat förutom ensam var en lögn :) men men ska kolla på tv..

aa typ det -.- .. men jag ska iallafall kolla lite på tv nu och så hörs vi imorrn innan jag åker..

puzzzar <3 / L 

måste säga till chum.. KOLLA IN STATESTIKEN.. tyvärrr kan jag inte ladda upp bild :'(

:D

Hello!!
Morfar är äntligen hemma!!!!! :D :D
Påväg till Arlanda :)
Framme!! :)
Mitt misserabla förök att ta ett kort på morfar o hans syster när dem ankom :) Orkade inte vänta på att det blev en bra bild :P Jag sprang fram o kramade dem istället ;P
Just nu väntar jag på att M ska messa så att jag kan möta upp honom :)
Sen ska vi äta middag hela familjen :) Super mysigt!! ;D
Juste!! Våra skor från melba kom idag!! Bilder kommer upp sen :)
Det var allt för mig ses!!
// Love C <3

tjugoförsta.december.tvåtusennio

shoo läget?
måste bara påminna camilla att vi måste börja läsa andras bloggar för att få fler läsare, för annars är det ju inte kul..
men iallafall idag har jag varit hoss nadia, vi åt mat, kollade på film och hade det almänt trevligt :)
idag har oxå mammas "kompis" blivit utslängd i kylan av sin kille, och dem kan för övrigt inte komunicera med varanndra eftersom han är spansk och hon rysk.. så mamma har lixom varit deras tolk.. men iallafall hon har precis kommit hem och polisen och shiit har blivit indragna så aa.. lite läskigt har det varit att vänta..

just nu har jag bara allmänt trååk och ska gå och lyssna medan mamii berättar detaljerat vad som hände.. ha det bra!

Idag har det oxå gått 4 månader sen jag träffade min älskling sist och jag saknar honom grovt.. 4 MÅNADER :'( 

kramAAAr// L

 

NOOOO!!!! :'(

Jag är förkyld!!! :(
Det är 3 dagar kvar till jul o vad händer då?? Joo, man blir sjuk... Typiskt -.-
Såå.... Vad har jag gjort idag då??? Ehm..... När jag vaknade åkte J o mamma till cantrum för att handla julklappar :) Så då var jag hemma ensam en liten stund. Medans jag var ensam tittade jag på en ny serie som jag har börjat titta på, Summerland heter den :) Den är super bra o det är super svårt att sluta titta på avsnitten :P Jag åt sedan frukost vid 2 :P o åt lite choklad XP JAG ÄLSKAR CHOKLAD!!!!! XD Hahahah
Sen bestämde jag, J o mamma att vi skulle åka till centrum igen o köpa lite fler juklkappar :) Så jag hoppade in i duschen, duschade, hoppade ur duschen, klädde på mig o for sedan till centrum :P Super kul!!
Nu sitter jag o skriver det här (såklart :P) o tittar på min mamma som sitter o tittar på en serie som heter The good wife. Enligt mig är den serien tråkig :P Heheheh :)
Det är så irriterande när man inte har kompis längre.... Kan inte messa någon..... Suuuuuuuuper tråkigt!! Så om ni har messat mig o inte fått något svar så förstår ni varför.
Min morfar kommer hem från Chile imorgon!!! Det ska bli så kul!! O det bästa är att jag får pressenter!! Hahahaha nee jag skojar bara :) Det bästa är ju att min morfar kommer tillbaka o pressenterna är bara ett plus :P
Det var allt jag hade att skriva för idag :) Ha det bra o håll er friska :P Sees!!
// Kisses C <3

mormor på besök

hejsan allihoppa.. tzuup?? :)
idag har min mormor kommit på besök dåra, har inte sätt henne sen sommaren 2008 så det var lite mysigt..
hahaha var på promenad med henne idag och snacka om att jag garvade ihjäl mig för alla saker hoon gjorde.. tänker inte nämna alla men jag måste bara nämna att hon gick omkring och kollade på lamporna ute och var facinerad och stog och kollade och baah; Linda vad är det här för lampor är det spiral lampor  & så nämde hon många namn hahahaha ahh ni kanske tkr jag är lite konstig men hon är skiit rolig och ni som känner mig vet att jag inte brukar garva så aa.. DET VAR KUL! det var de jag ville komma fram till :)
annars har jag bara haft det tråk, tråk, tråk och mer tråk ..
men juste! fick även lite pressenter från ryssland, en jacka ( med äkta päls :'(  ) och leggings och strumpor! hehe..
igår fick jag oxåå två par skor som födelsedags pressent, elr jag fick dem egentligen inte.. jag rotade och hittade dem :D!
blev jätteglad iallafall och så här ser en av dem ut:

 


hittar inte bild på den andra med det är iallafall som convers fast det var nike men iallafall -.- dem är höga och har "typ" blommor på men dem är fina iallafall tkr jag:)
okejj kanske inte var så kul för er att höra men det var det jag hade på hjärtat iallafll..

Take Care everyone! :) <3 // L

Oj, oj, oj, o mer OJ!!!!!

Förlåt L jag vet att jag inte har skrivit men jag har varit lite upptagen typ :P
Ni vet ju vad som hände i fredags (eftersom L sa det :P). Bling bling tåg, sång o dans! Super roligt o jag beundrar verkligen alla som vågade ställa sig på scenen!! Vill ni se lite bilder på bling bling tåget?? :P Här kmr dem!!
Bling bling tåget!
Sen kom vår skolchef o avbröt ^^ En del av framträdandet :)
Dem "föröker komma på en ny idé"
Dem kom på en idé o nu börjar showen!!!
Hahahaha J.D!!!!:D
Hahahaha det var super roligt så en varm applåd åt dem! *Värmer händerna* *klapp* ^^
Efter den underbara showen bytte vi ringar (som L sa). Anledningen till att någon var tvungen att stanna var för att jag hade råkat glömma min ring hemma XP O min mamma skulle hämta några saker hemma så då hämtade hon min ring samtidigt :) Jag fick V:s ring!! O hon fick min!! ;P
Efter skolavslutningen gick jag o mamma o åt sushi (pga att jag fick bra betyg :P). Det var super gott o så prövade jag japanskt te, inte lika gott :) Kopparna man drack i var super söta dock!!
Visst var de söta?! ^^
I går hade jag mini jul med min pappa o co :P M följde även med :) Vi åt mini jul bord! Det var super gott o som vanligt blev jag så mätt att jag nästan sprack!! XP Jag fick en liten tavla med en bild på min äldsta lille bror o en ask Paradis som jag o M fick dela på :) Men jag fick ta hem den sen :P Woho!!
Det var nog det jag har gjort :) Juste! jag hat börjat titta på True Blood :) MEN!! Jag trodde att den skulle vara bättre än vad den var. Om jag ska vara helt ärlig :/ Men det hindrar mig inte från att titta ändå :P
Det var allt för mig :) Jag KANSKE skriver mer senare :) Ha det gött!!! Pussar o Kjamizar!! ^^
// Love C <3

jullov

God kväll allihoppa!
sitter just nu och tänker på att.. jag och chaam har gått i nian i ett halv år nu, idag!
men iallafall dagen började med julavslutning som vaar grymt bra tjejer och jakob :) för er som inte känner oss, inte för jag tror någon annan som inte känner oss läser vår blogg men iaf.. idag var det ett blingbling tåg i skolan och jag tyckte det ägde hååårt! vill ge en extra varm applåd för V, LÅ och Fish som var tillräckligt modiga för att ställa upp.. så *applåderar* ... vill ni se bilder får ni tvinga caam att lägga upp dem :D
men iaf nadia (en mycket bra barndomsvän) var också med i julavslutning showen och hon var också jätte duktig, så en stor applåd för henne med! *åpplåderar igen*

efter julavslutningen så fick drog alla ringar, med alla så menar jag LÅ, Fish, V, C & jaag.. jag fick först camillas men eftersom jag var tvungen att skynda mig hem så fick jag byta ring med frida som kunnde vänta och kunde därför ta camillas istället för mig, förvånar mig inte om ni inte förstod -.-!
tyvärr var min lite för stor så jag gick till glitter och bytte storlek, elr det var det jag ville men jag hittade ingen så fick byta modellen istället :'(, förlåt lisa!

just nu ska jag gå och spela kort med samir, ehmm.. och vi får se hur det går :D  

hejdå// Lindaa

Ps:
HA ETT BRA JULLOV OCH NJUT AV VARJE SEKUND FÖR NÄR VI KMR TBX TILL SKOLAN BLIR DET PLUGG I ETT HALV ÅR TILL!!!

Imorgon = Sista dagen i skolan!! Sen är det lov!!!!!!!! :D :D

Hellu allihopa!!!!!
Jag, till skillnad från L, har fixat ringen för länge sen ;P Hahaha. Men som L sa idag handlade det om den meterosexuella mannen och kvinnan :) O precis som L tycker jag att det är super tråkigt att det är sista dagen!!! Men vi kommer ju iaf få trä kondomer på bananer när vi börjar skolan igen!!!! ;D
Vi fick sluta tidigare idag eftersom vi hade nutidskryssfinal o månadens elev. Dowling vann inte nutidskrssfinalen!! OMG!!!!! När vi slutat skulle några 9:or träna till bling bling tåget imorgon o jag fick den underbara äran att vara "publik". Längtar till imorgon!! Bilder kanske kommer ;P
Efter skolan gick jag sedan till centrum med V o L.Å :) Dem köpte ringar o sen gick dom o då träffade jag M o sedan min mor :) Vi handlade julklappar åt mina bröder o sedan fikade vi :)
När jag kom hem pluggade jag o jag är typ klar med min engelska!! Måste bara renskriva den ;P Just nu tittar jag på olika avsnitt av Hjälp så otroligt roligt!! Hahahaha :)
Det var allt för mig!! Nu ska jag äta :) kyckling hamburgare o med lite proviva (mango) :S Gott?? Vad tycker ni??
Ha det bra o ta det lugnt!! Allt ordnar sig! ;P Kisses 'n' Huggs!!!!
PS: Jag vet att jag gör många utropstäcken o smilisar:P
// C  <3

Då var ringen äntligen köpt

hejsan :)
idag var dagen i skolan helt okej, första lektionen var om dom olika bilderna vi har om en kvinna och en man (och ja camilla och vera jag vet att man kan uttrycka sig bättre!) den var intressant tkr jag och det var också det sista passet vi kommer ha om sex den här veckan :(
tkr vi borde ha fler sånna här lärorika och slappa veckor, elr vad tkr ni?

efter skolan gick jag till centrum för att köpa en ring, som jag absolut inte hade glömt att jag skulle köpa! gick omkring i typ 2 timmar utan att hitta ngn men sedan så hände det! I find the ring i gina tricot :P hoppas bara den som får den kmr tycka om den..

just nu sitter jag ochh checkar tila tiquila (?) mycket interssant!

ha det bra
hugs// Linda

 

Yoo Yoo!! ;P

Helloooo!!!!!

Hela dagen i skolan idag har handlat om sex! :) Hahaha M du skulle ha förjt med idag :P
Förmiddagen handlade om om var sex är och vi kom fram till att sex var en hel del! Sen finns det ju oxå en ful sida med sex. Vad kommer ni på??
På eftermiddagen pratade vi om preventiv medel o så fick vi ställa anonyma frågor :) Super kul!!!
Efter skolan blev jag o min syster J hämtade av mamma o vi åkte till skopunkten och köpte 3 par skor (Tag 3 betala för 2) :P 2 av paren har klack så vi får ju se hur det går :)
När vi sedan kom hem tog jag o J ner moppen till cycklerummet igen (andra gången gillt). Den här gången hade vi faktiskt 2 lås med oss o vet ni vad? Det gick!! Så nu är min underbara mopped nere i cyckelrummet:)
Just nu chattar jag på fejan o lyssnar på när min syster typ.... Sjunger?? Eller något :P
Nu har jag inte något mer att skriva ;P
Ha det bra o ta det lugnt!! kisses <3
// C

16.12.09

hejsan..
hur mår alla våra läsare idag?
själv mår jag bra men är lite trött..
i skolan var det 2 väldigt.. hur ska man uttrycka sig.. Speciell! men dom var bra måste jag oxå på peka!

har inte så mycket att säga just nu, men ville iaf hälsa er välkommna till våran blogg (även fast det inte är ng som läser men men.. :D )
         

kraamar// Linda





Woho!! :D

Tjenixen!!
Så jag o min underbara kompis L har kommit fram till att vi ska ha en blogg tillsammans ^^ Hihi super kul!!
Ok, så min dag då... Hur har den varigt?? Joo, min dag har väl varit lite upp och ner :) Fast början av dagen var hemsk!
Jag vaknade och gick upp som vanligt :) Samtidigt som jag fick ett sött sms från M ^^,
När jag och min syster var påklädda och klara gick vi till bussen (snabbt, vi var sena :P). När vi väl kom till busshållsplatsen fick vi stå o vänta super länge (alltså vi hade inte behövt stressa -.-) Sen börjar man höra hur personer börja bli otåliga... Tiden går men ingen buss kommer.... Allt slutar med att jag o Min syster blir sena och vår mamma får lämna oss :) När vi väl kom fram till skolan står M o väntar på mig (^^) o jag får reda på att det hade hänt något på vägen vilket gjorde att bussarna inte kom fram.
Skolan flöt på bra o det blev julbord till lunch. Mums! :)
När jag kom hem bestämde jag mig för att måla naglarna (något jag inte gör ofta). Typiskt nog så skulle jag o mamma försöka ta ner min mopped till cyckelrummet o då förstördes naglarna totalt -.-'
Nu är jag super trött! Godnatt allihoppa o så ska jag sno L.Å:s citat och säga SOV GÖTT O VAKNA TRÖTT!!!! XP
// C <3

test .....

detta är ett test capish?!

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0